image
 
ALGEMENE VOORWAARDEN Barouffe.com
 
Op alle overeenkomsten en bestellingen van Barouffe zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.
 
1. Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn in euro’s inclusief BTW, inclusief verzendkosten binnen Nederland. 
 
2. Bestellingen 
Zodra u een bestelling heeft gedaan, ontvangt u van Barouffe een bevestiging per email. In deze bevestiging ziet u uw bestelling incl. BTW en incl. de verzendkosten. Maak de bestelmodus helemaal af: mocht er iets onverhoopt mis zijn gegaan, neem dan evt. contact op met info@Barouffe.com 
 
3. Betaling
iDeal
Als u bij  Barouffe koopt dan kunt u gebruik maken van iDEAL.  iDEAL is online betalen via internetbankieren.  Met iDEAL kunt u via je eigen bank uw Barouffe bestelling afrekenen.
Overschrijven
Als u geen gebruik kunt of wilt maken van iDEAL dan kunt u het totaalbedrag dat moet worden afgerekend ook overschrijven. Zodra Barouffe de betaling heeft ontvangen wordt uw bestelling verstuurd. Als u vanaf een buitenlandse rekening een overschrijving wilt doen, dan zijn deze (extra) kosten voor uw eigen rekening.  
 
4. Voorraad
Soms kan het zijn dat een artikel uitverkocht is. Dit is zichtbaar op de website.  
 
5. Verzendkosten 
Verzending binnen Nederland is momenteel gratis. Voor verzendingen naar het buitenland worden de desbetreffende posttarieven gehanteerd. 
 
Artikelen worden met uiterste zorg verpakt en verzonden.
Verzendingen zijn te allen tijde voor risico van de koper. Barouffe is niet aansprakelijk voor evt. verzendschade of door verzending onstane gebreken aan de artikelen.
U kunt uw pakket wel aangetekend laten verzenden. Deze kosten komen voor de rekening van koper. Laat dit tijdig per email weten. 
 
6. Artikelen retourneren 
Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen, dan hebt u als koper het recht het artikel binnen 7 dagen te retourneren. Het artikel moet dan wel ongeschonden en weer netjes ingepakt retour worden gezonden naar  Barouffe. De kosten zijn voor rekening van de koper. Indien het artikel goed is ontvangen, stort Barouffe het aankoopbedrag excl. verzendkosten retour op rekening van de koper. 
 
7. Privacy 
Natuurlijk worden uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandeld en wordt deze informatie niet aan derden verstrekt. 
 
8. Wijzigingen Algemene Voorwaarden
 Barouffe houdt zich het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen. 
 
9. Copyright
Niets van deze site (afbeeldingen en teksten) mogen zomaar worden overgenomen. Overname in welke vorm ook is niet toegestaan zonder dit eerst met Barouffe te overleggen. 
 
10. Maat- en kleurverschil 
Het kan natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets af kan wijken van het getoonde artikel op de site. De afbeeldingen zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk maar er kan sprake zijn van een klein kleurverschil, houd daar rekening mee bij uw bestelling. Mocht u twijfelen over een kleur, stuur dan een mailtje naar Barouffe en vraag om een kleurstaaltje. Vermeldt duidelijk om welk product het gaat en welke kleur u wilt ontvangen. Als een staaltje voorradig is krijgt u deze thuis gestuurd.. 
 
11. Overmacht door derden
Barouffe staat niet in voor situaties van overmacht zoals b.v. vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending.

Barouffe.com
Oranjelaan 57
3311 DH Dordrecht

info@Barouffe.com

Kvk  24447510
BTW  NL 180124407 B01
Rabobank  1482.78.973 tnv Ontwerpburo Tinkstar
Iban: NL72RABO0148278973

Barouffe.com is een onderdeel van Ontwerpburo Tinkstar
 
Winkelwagen
Barouffe.com 2015

__webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop